Foto & Web

Hands-on kurser i håndtering af både kamera og web, hvor du desuden får kunstnerisk rådgivning og sparring, så du styrket kan arbejde videre med dine egne projekter.

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser Pris*  
184162 Fotografiet i kunsten - Digitalfotografi 15‑10‑2018 09:00 Man Jeanette Land Schou DKK 3.595,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Alle kan trykke på en knap. I dette mylder af fotos, som fylder vores hverdag vil vi finde ind til billedets betydning og fotografiet som kunstnerisk udtryk. Fotografiet handler om at se, og det er den egentlige kerne i dette kursus.

- Vi vil arbejde med den digitale fotografiske proces gennem en række opgaver. Opgaverne skal give dig øvelse og indsigt i forskellige genre, såsom portræt, landskab, objektfoto og street-photography, men også åbne for din kreativitet.

- Vi skal arbejde med almindelig billedredigering i Photoshop, samt "hvordan holder jeg styr på mine filer?" ved hjælp af Adobeprogrammet Bridge.

- Kurset tager fat om fotografiets ånd i kunsthistorien, og jeg vil presentere jer for nogle af verdens bedste kunstfotografer, kendte som ukendte. Hvad er fotografiet for en størrelse og hvor bliver det til kunst?

Du arbejder med dit eget udstyr, dvs. med et rimeligt kamera, evt. en god smartphone, samt adgang til Mac eller PC – men vigtigst er din egen nysgerrighed..

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 184162
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-10-2018 09:00
Mødegange: 8
Lektioner: 58
Undervisere: Jeanette Land Schou
Priser:
Almen DKK 3.595,00